Adatvédelem

Tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelem

A honlap üzemeltetői és kapcsolattartói (továbbá Joszakember) az on-line regisztráció során birtokába jutott adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám, cím) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai szerint bizalmasan kezeli, kizárólag a vásárlások teljesítéséhez használja fel, azokat harmadik személynek semmilyen formában tovább nem adja. Vevő e-mailben kérheti adatai inaktiválását, melyet e-mailben a Joszakember visszaigazol.

Panaszkezelés

Vevő e-mailben jelezheti problémáját a info@joszakember.hu e-mail címen magyar és angol nyelven. A Joszakember a beérkezett e-mailt 24 órán belül megválaszolja, illetve megkezdi az esetleges probléma kivizsgálását. A Joszakember a(z) info@joszakember.hu címre beérkező leveleket elektronikus rendszerben, állapotuk szerint osztályozva nyilvántartja és megőrzi.

A kezelt személyes adatok köre

A regisztráció során a Felhasználónak meg kell adnia a következő személyes adatokat: saját e-mail cím, jelszó, szállítási cím (település, irányítószám), telefonszám.

E-mail címek felhasználása

Az e-mail címek kezelése elsősorban a Felhasználó azonosítását, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.

A honlap működése

A felhasználó aktiválása, új jelszó kiadása valamint meghirdetett szolgáltatás nyújtására e-mail formájában, jóváhagyó értesítés megy ki. Egyébként e-mail-en tájékoztatunk titeket bárminemű új információval kapcsolatban.

Az aktiválatlan felhasználókat 3 nap után töröljük és azokat a felhasználókat, akik 1 év óta nem léptek be.

Belépett felhasználók esetében, ha 15 percig nem történik aktivitás a honlapon, a rendszer kiléptet és újra be kell jelentkezni.

Egyéb

A Joszakember szolgáltatás meghirdetést telefonon nem tud elfogadni.

A hirdetőfalra kiakasztott szolgáltatás törésére van lehetőség. Ebben az esetben küldjön nekünk egy e-mail-t!

Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a hatályos Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadóak.Joszakember Hungary
info@joszakember.hu